Naast de vier bekende epub cursussen van ePUB Pro is het aanbod epub cursussen nu uitgebreid. Een cursus op maat behoort nu ook tot de mogelijkheden. Veel uitgevers en designers zijn zo langzamerhand wel bekend met aspecten van het maken van epubs. Vaak zijn er toch nog vragen of problemen die regelmatig terugkomen. Die pakken we aan tijdens een epub cursus op maat, zodat jij gewoon verder kunt met werken. Vaak volstaat een dagdeel, maar zo nodig zitten we een hele dag samen te werken aan een stel epub problemen. 

De kracht van de epub cursussen van ePUB Pro is nu juist dat je niet lijdzaam naar een theoretisch verhaal gaat zitten luisteren. Vanaf het begin van de epub cursus ga je direct aan de slag met een eigen boek. Gaandeweg leer je jezelf een nieuwe manier van denken aan zodat je inzicht krijgt in de structuur van epubs en de aard van de problemen die je af en toe tegenkomt. 

Het grote verschil met de al bestaande epub cursussen is tweeledig. Allereerst is er meer vrijheid in de invulling van de cursus. Wil je precies weten hoe je aan moet leveren aan Apple of Amazon? Wil je leren om fixed layout epubs te maken? Wil je weten hoe je regelmatig voorkomende foutmeldingen van het CB kunt voorkomen? Etcetera. Ten tweede is er uiteraard meer aandacht voor jouw persoonlijke leerproces. 

Interesse in een epub cursus op maat? Aarzel niet om contact op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.